Aangepast zoeken

woensdag 30 april 2014

Zware mishandeling Torenstraat Den Haag

Den Haag - Een 27-jarige Hagenaar raakte maandagavond 28 april ernstig gewond nadat hij mishandeld werd door een nog onbekende man. De mishandeling vond vermoedelijk plaats naar aanleiding van een verkeersruzie.

Het slachtoffer liep rond 22.00 uur op het trottoir op de Torenstraat ter hoogte van Florencia. Hij kreeg onenigheid met een voorbijganger over een verkeerssituatie. Dit liep al snel uit de hand, waarbij de verdachte het slachtoffer mishandelde. Vervolgens fietste de verdachte weg de Nobelstraat in. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft ernstig hersenletsel opgelopen. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Signalement

De verdachte is rond de 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.60 m. lang en droeg een glimmende, zwarte jas, een spjkerbroek en een zwarte pet. Hij rijdt op een zwarte, opvallende kleine, fiets, vermoedelijk een mountainbike.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de ruzie of de mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
(politie.nl)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads