Aangepast zoeken

zondag 9 maart 2014

Spookonderneming Sweet Lake Wellness speciaal opgericht voor koop Keerpunt?

Zoetermeer - Het zwembad keerpunt is verkocht door de gemeente. Maar aan wie? Sweet Lake Wellness?

Als je op het internet onderzoek doet naar het bedrijf kom je al snel tot de ontdekking dat we hier te maken hebben met een totaal onbekende ondernemer die zich nog niet zolang geleden heeft in laten schrijven bij de kamer van koophandel. Er bestaat wel een lege facebookpagina maar een website is niet te vinden. Een andere Sweetlake Wellness website staat inmiddels al te koop.

Wel blijkt er een architectenbureau (Brand BBA) te zijn die opdracht heeft gekregen om begin 2014 met de verbouwing te starten. Omdat het hier een volledig onbekende ondernemer betreft die eerst nog niet bestond ontstaat het vermoeden dat hier een speciale constructie is gemaakt om het zwembad van de hand te doen. Alles wijst in de richting van een soort spookondernemer. De onderneming staat geregistreerd op een adres in Den Haag.Ondernemers die interesse hadden om Aquapark Keerpunt te kopen, konden zich melden bij de gemeente van 16 juli 2012 tot en met 3 september 2012. Uit het niets was daar in februari 2013 ineens Sweet Lake Wellness.De gemeente verkoopt het bad en huurt het bad weer terug van de initiatiefnemer(s). Sweetlake wellness bestond in februari nog niet eens en werd pas eind februari ingeschreven bij de kamer van koophandel.Het bedrijf heeft volgens de KvK ook geen jaarrekeningen. Snel even opgericht?.

De vraag is dan, heeft de gemeente een constructie bedacht om van het bad af te komen. En wie is die ondernemer? Is dat toevallig een gewillige vriend van het college die bereid was mee te werken aan deze louche constructie? En de VVD maar roepen dat ze geld meer willen pompen in Leisure. Gelogen? Nu al voor de verkiezingen!


3 reacties:

Inderdaad heel vreemd, zeker als men zoekt naar een geschikte kandidaat en dan voor deze geheel onbekende onderneming kiest! Hier zit een lontje aan? Slim spelletje van de Gemeente?

Is er al wat bekend over deze spook firma??
Waarom is er niet gekozen voor het De Ballebak die er hele leuke plannen voor had. Behoud van het buitenbad en binnen een kinderspeelparadijs! En gewoon lage entree prijzen. Wat speelde er allemaal. Ik had begrepen in de media dat de directie van De Ballebak dhr Kreft er op de laatste dag te horen kreeg dat sweetlake zich ineens melde? Vind het raar dat deze spook firma het ineens gekocht had. Is dit nou eens goed uitgezocht?

Via Linkedin vond ik ene Bart Weijman die eigenaar is van SLW B.V. woonachtig in Den Haag, Via de KVK kom je langs een aantal omwegen uiteindelijk terecht bij de eigenaar van Bo-Rent.

Een reactie posten

Gratis ads