Aangepast zoeken

maandag 10 maart 2014

PvdA opent de aanval op LHN: Bezuinigingsdrift LHN desastreus voor Zoetermeer

Tijdens het ondernemersdebat op dinsdag 4 maart heeft Hilbrand Nawijn gepleit voor lastenverlichting voor ondernemers en de burgers. Hij wil daarvoor maar liefst 40 mln. ter beschikking stellen! Dit geld moet beschikbaar komen door extra te bezuinigen. De heer Nawijn gaf aan dat wethouder Haan de jaarlijkse kosten voor de gemeente al met 40 mln. heeft teruggebracht en dat er nog wel een dergelijk bedrag bezuinigd kan worden.
“De plannen van Nawijn zijn desastreus voor de stad en ook volstrekt niet realistisch. Meer dan de helft van alle ambtenaren zou ontslagen moeten worden, contributie voor sportverenigingen en deelname aan culturele activiteiten worden onbetaalbaar en de zorgtaken worden tot op het bot uitgeknepen. De LHN heeft de mond vol over ouderenzorg, maar kan dat nooit waarmaken met dit soort bezuinigingsplannen” aldus Taco Kuiper, lijsttrekker van de PvdA.
Tijdens het live debat van Omroep West op dinsdag 11 maart hoopt de lijsttrekker van de PvdA de degens te mogen kruisen met de LHN. “Voor de kiezers in Zoetermeer is van belang om te weten waar de partijen staan, ik hoop dat dat na het debat voor iedereen duidelijk is geworden” aldus Taco Kuiper.

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads