Aangepast zoeken

woensdag 11 december 2013

Feestelijk vreugdevuur voor alle bewoners van de Houtbuurt-West!

Rokkeveen – Ook tijdens de komende jaarwisseling zal er in de Houtbuurt-West een feestelijk vreugdevuur plaatsvinden. Het vuur zal op 31 december op klokslag 0.00 uur ontstoken worden op dezelfde locatie als vorig jaar, te weten aan het einde van het Ebbehout bij de Balijbrug. Alle bewoners, jong en oud, van de Houtbuurt-West zijn van harte uitgenodigd om aldaar gezamenlijk het jaar 2014 in te luiden. 

Het vreugdevuur wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste buurtbewoners en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer, de Brandweer, Politie en stichting Mooi.
Het vreugdevuur duurt tot 02.00 uur. Vanaf dat moment is het voor jongeren tussen de 15 – 25 jaar mogelijk met de bus naar het feest “Vlammen in de nacht” in Dutch Water Dreams te gaan. De gemeente stelt bussen ter beschikking die de hele nacht vaste routes door de stad rijden om jongeren op te halen en weer veilig thuis te brengen. Waar de opstappunten zijn wordt later gecommuniceerd via de website van het feest: www.vlammenindenacht.nl (zoetermeer.nl)


0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads