Aangepast zoeken

zondag 11 augustus 2013

Kinderen uit de wijk Seghwaert starten handtekeningactie tegen bomenkap

Zoetermeer - Drie Zoetermeerse jongedames uit de wijk Seghwaert zijn boos over de voorgenomen plannen van de gemeente Zoetermeer om bijna alle bomen (platanen) te kappen in hun wijk. 

Adaya (10) Cherissa (11) Shareena (10) zijn daarom een actie gestart om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen tegen de kap van de bomen in hun wijk.Zij stuurden ons mails waarin zij laten weten het niet eens te zijn met de voorgenomen ontgroening van Seghwaert.

Shareena (10) schreef ons:
Ik vind het erg jammer dat  600 bomen worden gekapt voor NIETS. we willen een handtekening actie houden.En als ze bomen ( bij het zien van de andere bomen) krijgen we hele KLEINE boompjes voor terug.Ik hoop met deze actie dat de oude bomen blijven staan.
groetjes Shareena

Adaya (10)  schreef ons:
ik vind het heel erg dat er bomen gekapt gaan worden.Daarom wil ik mijn best doen dat de kaping word gestopt.daarom wil ik ook meedoen aan de handtekeningen actie.daarom hoop dat de handtekeningen van jullie door mag gaan.en ik ben wel 10 maar als ik iets wil dan krijg ik het voor elkaar! dus het gaat mij lukken om de bomen te laten staan!!!
groetjes Adaya

Cherissa (11) 
ik heb gelezen in een brief  dat Seghweart om het groen, uniek is in Zoetermeer.als dat niet meer zo is dan heeft Zoetermeer bijna helemaal geen groen meer.en ik heb ergens gehoord dat bomen je zuurstof geven.
ik hoop dat het lukt om de bomen niet te laten kappen.
groetjes Cherissa.

Komen de jongedames aan de deur, stel ze dan niet teleur en teken!
(@Zoetermeernieuws.nl)

1 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads