Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

woensdag 8 mei 2013

AMBER Alert: vermist Ruben (9) en Julian (7) na zelfmoord vader

AMBER Alert: vermist na zelfmoord vader (nieuwe foto).

Wie heeft hem en jongens gezien, eventueel met al gevonden Hyundai Getz 08-NT-BV? Ruben en Julian worden vermist sinds 6 mei 2013 omstreeks 20.15 uur. Ze zijn voor het laatst gezien in gezelschap van hun inmiddels dood aangetroffen vader. Zij reden in een blauwe Hyundai Getz met kenteken 08-NT-BV. Sindsdien heeft niemand meer iets van Ruben en Julian vernomen. Ruben heeft een mager postuur, donkerblond haar en een litteken in zijn wenkbrauw boven zijn rechteroog. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een blauwe spijkerbroek, een zwart T shirt van het merk Oli en een zwart vest van het merk Mexx. Hij was verder in het bezit van een rode schooltas en een gymtas met spullen. Julian heeft een normaal postuur, sproeten in zijn gezicht, donkerblond haar en een litteken op zijn neus. Hij droeg een bruin vest, een blauwe spijkerbroek, een T shirt met camouflage print, een zwart lederen jas en een zwarte Nike sportschoenen. Verder was hij in bezit van een blauwe schooltas en een gymtas met spullen. De politie is op zoek naar mensen die Ruben en Julian hebben gezien op 6 en 7 mei 2013.


De politie zoekt vanochtend niet meer in de bossen bij Doorn naar twee broers van 7 en 9 jaar. Gisteravond en vannacht is een groot deel van het bos doorzocht door mariniers en politieagenten. Rond 02.00 uur werd de zoekactie gestaakt.De politie zette een helikopter, paarden en speurhonden in. Ook werd het Korps Mariniers ingezet, maar er zijn geen sporen van de jongens gevonden.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Wereldpremiére: INFLOYD met Amused To Death in de Boerderij op 6 september

Wereldpremiére: INFLOYD met Amused To Death in de Boerderij op 6 september
Als eerste tributeband ter wereld brengt Infloyd Roger Waters' meesterwerk 'Amused to Death' live op de podia. Het album uit 1992 wordt door velen als een absoluut 'masterpiece' gezien, en niet in de laatste plaats door Roger Waters zelf. De muzikale uitvoering en de productie van het album zijn door velen geroemd en het thema, de invloed van massamedia op ons gedachtegoed, is meer dan ooit actueel. Op het album wordt een filosofische frase in muziek uitgebeeld. De totale productie van de show wordt er één van ongekende omvang. Het toeren met dit album is absoluut uniek te noemen: nog nooit vertoond in Nederland, nog nooit gedaan tot ver daar buiten, nog nooit gedaan door Waters zelf. De première van ‘Amused to Death is op 6 september 2014 in Cultuurpodium De Boerderij in Zoetermeer.

Gratis Ads

Gratis ads

Gratis ads