Aangepast zoeken

maandag 29 augustus 2011

Fitness in leegstaand kantoorpand Koraalrood


Herbestemming van kantoorpanden blijft een van de speerpunten van Hanzevast om de stagnerende kantorenmarkt weer enigszins vlot te trekken. Zo zijn er initiatieven om in Den Haag een multifunctioneel gezondheidscentrum te vestigen in een kantoorpand en strijkt in Almere – onder voorbehoud van financiering - een dansschool neer in een leegstaand kantoorgebouw. Een ander voorbeeld dat tot de verbeelding spreekt, is de vestiging van Sports Unlimited Zoetermeer in kantoorgebouw De Koraal, aan het Koraalrood in Zoetermeer.

Het gebouw maakt onderdeel uit van het Vastgoed Fusiefonds Hanzevast CV en bestaat uit een bedrijfshal met kantoorruimte van in totaal ruim 3.500 m² b.v.o.. Reinout Schoone, asset manager bij Hanzevast Real Estate, is blij met deze nieuwe huurder. “De bestemmingsplanwijziging heeft nogal wat voeten in de aarde gehad maar gelukkig had Hanzevast een lange adem. Inmiddels is overeenstemming bereikt met Sports Unlimited. De huurovereenkomst gaat medio oktober 2011 in en is afgesloten voor een metrage van circa 2.300 m² en een periode van 10 jaar.”

De nieuwe huurder was vooral gecharmeerd van de uitstekende ligging en de ‘etalagewerking’ van het pand. Het resterende aantal vierkante meters zouden nu kunnen worden verhuurd aan partijen die wellicht een toegevoegde waarde hebben naast het fitnesscentrum.
(Zoetermeernieuws)

0 reacties:

Een reactie posten

Gratis ads